Kanske behöver ni ta ett helhetsgrepp på hela kommunikationsbiten för ert företag eller organisation. Eller så funderar ni på en strategisk punktinsats inom ett särskilt område för att lyfta er kommunikation till en ny nivå. Nedan hittar du vilka tjänster jag erbjuder. Finns inte det du är ute efter här? Tveka inte att höra av dig!

MARKNADSFÖRINGSSTRATEGI

Behöver ni ta fram en övergripande marknadsföringsstrategi för ert företag?  Jag hjälper er att ta fram en realistisk plan med tydliga mål. Behöver ni hjälp med att exekvera den också? Det ordnar jag också så klart. 

PR-STRATEGI

Vill ni synas i media men är osäkra på hur ni ska gå tillväga? Jag har säkrat placeringar för både små och stora projekt i Sveriges största mediaformat. Allt handlar om vinkel, tajming och goda relationer med rätt personer.

SOCIALA MEDIER

Vill ni bli bättre på sociala medier men är osäkra på var ni ska börja? Har ni slut på innehålls-idéer till era kanaler? Låt mig ta fram en skräddarsydd sociala medier-plan åt er som är lätt att följa eller boka in mig för en workshop. Ni kan också låta mig sköta era sociala medier åt er. 

COPYWRITING

Behöver ni hjälp med att producera text till era nyhetsbrev? Fastnar ni vid tangenterna vid varje sociala medier-inlägg? Ni kanske behöver uppdatera era texter på hemsidan? Jag är van vid att ta fram skräddarsydda texter som tar hänsyn till både tonalitet, format och syfte. 

 


INFLUENCER MARKETING

Vill ni synas på strategiskt utvalda konton i sociala medier med ert företag, en produkt eller kanske med ett viktigt budskap? Jag har skräddarsytt influencer marketing-kampanjer med allt från yoga-profiler till stora DJ:s i både Sverige och utomlands under flera års tid. 

EVENT MANAGEMENT

Mer än någonsin längtar vi alla efter att få ses fysiskt och småsnacka över ett glas eller god bit mat. Kanske vill ni skämma bort era bästa kunder eller locka till er nya med ett minnesvärt event. När Tegnell tillåter hjälper jag er gärna att planera och genomföra events av alla slag.

WEBB-STRATEGI

Vill ni ta er webb-kommunikation till nästa nivå? Jag har både agerat beställare och redaktör för webb-sidor och appar och projektleder mer än gärna ditt nästa webbprojekt. Jag kan även ta fram enklare hemsidor och webshoppar åt er.